MNENJA STRANK

DEROH ESCAPE

"V neokrnjeni naravi z bogato in zanimivo zgodovino, nas je združevala posebna energija. S profesionalno ekipo, ob izvrstni hrani in čudovitem vzdušju, smo dosegli namen team buildinga, ki je bil povezati sodelavce, preko igrivosti, radosti in skozi tematsko pripravljen program v odličen štart nove sezone."
– Marta Kelvišar, direktorica Adria Dom d.o.o.

"Iskreno se vam zahvaljujem za prijaznost, gostoljublje ter angažiranost pri pripravi naše team-building aktivnosti. Ob opazovanju izrazov na obrazu sodelavcev med raznimi dejavnostmi lahko zatrdim, da so sigurno vsi zabavali. Cilj je torej definitivno bil dosežen."
– Timotej Gašpar, Head of Robotics, Airnamics d.o.o.

"Najbolj mi je všeč, da je vse skupaj v naravi, da tukaj telefoni ne delajo. Tako se ne morem “švercat“ in preverjati mojih mailov. Celotna aktivnost poteka v naravi, v gozdu, in mislim da to zelo poveže celotno ekipo skupaj. Tako smo res delovali brez motenj kot ena cela ekipa. Mir, pa celotna postrežba, storitev je top."
– Igor Panjan,
Sales Helper

"Dovolite, da se vam zahvalim za organizacijo in izvedbo našega teambuildinga. Namenoma počakam s tem komentarjem nekaj dni da slišim odziv po firmi. In slišim pogovore, debate, spomine,… torej je bilo dobro / odlično! Zato še enkrat hvala in upam da sodelujemo še kdaj!"
– Gorazd Kambič, direktor podjetja Kambič d.o.o.

"Ne morem verjet, kako lepo deželo imamo. Sem zelo zadovoljen z izvedbo teambuildinga in s kolektivom, ki to izvaja. Škoda, da nisem že prej znal za to, veselim se naslednjih srečanj!"
– Dejan,
Kambič d.o.o.

"Meni osebno je bil to eden najboljših TB do sedaj. Prijetno vzdušje, dobra družba in predvsem lokacija… Tudi sodelavci so uživali, kar se je videlo po končnem »odklopu«."
– Vilma Šterk,
Kambič d.o.o.

"Prihod v Deroh je nekaj posebnega. Sredi čudovite neokrnjene narave, kjer se skrivajo zgodbe starih Kočevarjev in kjer svoj mir najdejo številne divje živali, kjer je možno izkusiti pravi boj za preživetje, smo preživeli zelo razgiban dan, ki je pripomogel krepitvi odnosov med zaposlenimi v gostujočem podjetju. Poleg prostočasnih aktivnosti smo se zaposleni posvetili izzivom, ki se tičejo organizacijskih in vsebinskih vprašanj delovanja podjetja. Območje Deroha je delovalo zelo spodbudno, saj smo se vsi vračali s pozitivnimi vtisi. Poleg animacije gostiteljev in vrhunske lokalne kulinarike pa je možno izkusiti življenje na robu divjine. Očitno smo oddajali res dobro energijo, saj nas divje zveri niso obiskale … 😊"
- Vane Urh, Razvojni center Novo mesto d.o.o.

"Mislim, da so takšna druženja, v časih, ko preveč hitimo tako v službi kot v vsakdanjem življenju, zelo dobrodošla in priložnost, da se spoznavamo tudi na drugačen način. Vsekakor je veliko vredno preživeti čas s sodelavci izven delovnega okolja in v drugačnih okoliščinah, ko se vsi sprostimo in pokažemo še kakšen drugi jaz, kot ga kažemo v službi. Pišem sicer v svojem imenu, ampak glede na odzive in komentarje v kombiju med vračanjem nazaj in v petek, so naši vtisi zelo podobni. Vsem nam so bili všeč tako prostor in okolje (to da ni gsm signala je samo dobrodošlo) kot tudi aktivnosti z organizatorji in gostitelji. Mislim, da smo si pošteno napolnili baterije."
Tomaž Prohinar, vodja projekta, DRI upravljanje investicij, d.o.o.

“Super alternativa vsem ostalim klasičnim “escape sobam“. Že prva stvar - to ni soba, kot vidite, je zelo odlična lokacija sredi kočevskega pragozda. Tukaj se res lahko ekipa poveže z naravo, poveže med seboj. Takoj občuti naravo, medtem ko rešuje zelo zelo zanimive izzive in hkrati krepi odnose v ekipi.“
– Sebastjan Štarkel, Zdrava pisarna

"Prostran prostor sredi neokrnjene narave Kočevskega roga brez motečih elementov službenega vsakdana je bil kot nalašč za neobremenjen razmislek o začrtani poti našega podjetja. Hkrati pa je odmik v »neznano« spletel številne nove in okrepil že obstoječe vezi. To bo zagotovo pripomoglo k še boljšemu sodelovanju in doseganju novih ciljev na naši poti. Teambuilding Deroh priporočamo vsem, ki si želijo krepiti vezi med zaposlenimi."
Razvojni center Novo mesto d.o.o.